Because I'm Worth It

ad
Läderjacka - Chloé Klänning Stella McCartney Skor - försökte hitta de från Donna Karan, dom på NK ni vet. Här är ett par liknande, och snyggare
Väska Mulberrys Emmy. Skor Isaac Mizrahi

Happy New Dress!

Det-är-rea-på-net-a-porter-com!
Jag snabbade mig till
Chloés tillhåll och hittade genast favoriter som skulle passa, sådär lagom bra till nyår :

 
Pappa,kan inte vi köpa den här klänningen?Den kostar bara host 19.760kronor host
 
Eller den här, den kostar ju bara hostelihost 18.445 kronor hostelihost


Victoria's Secret coke

Köp ett sex-pack cola i små glasflaskor, töm eller drick upp en utav dem. Nu ska du också ha inhandlat "lite" bling bling och du har ett rent helvete framför dig. Men snyggt blir det! Ska själv göra det om jag orkar..
dod  
   Om Victoria's Secret orkar, så gör jag.

Mulberry


Det verkar som om alla pratar om Mulberrys senaste sweetheart Broooke, Why? Den ser riktigt snygg ut på bilden intill. Nästan att dö för alltså. Men i butik? Kedjan var urstor och klumpig. Och kort. Damn damn damn. Om den hade haft en längre och smalare kedja, och att jag hade haft råd. Då hade jag köpt den.
 Den hade ju faktiskt inte en sån där sätt-luft-i-halsen-och-dö summa. Näe, sorry Brooke, din syrra Emmy är så mycket snyggare. Och dyrare..suck.

Gucci

gucci
En så asförbannat snygg väska har jag aldrig skådat, Några säsonger gammal, men so what? Jag gör vad som helst för den...nästan..

Get rich or Die trying

Jag och våren skulle bli hot  tillsammans om jag får lite roliga jobb. Kanske Karl Lagerfeldts underhuggare åt Fendi? Eller tja... Chanel? Kanske anlitat hos Miu Miu som borsta-bort-damm-på-första-parkett-stolarna?

Då skulle de bildas en koloni av tusenlappar ( Om kollektionen sålde bra, men Miu Miu är alltid Miu Miu så..) i min magra plånbok och jag skulle kunna bli gorgeous till våren i dessa ljuvliga outfits:

Eller så kan jag bara skita i att hitta på någon story till inlägget och bara säga, jag har tjuvkikat lite på style.com hos Dell'Acqua, Fendi, Chanel, Burberry Prorsum, Ralph Lauren och Louis Vuitton..här är vårens trender enligt dom!

Kort kort med Volym, lackat, Metallic, svart, vitt, isgrått, guld, små blommor i skallen, mjuka pasteller, brons detaljer,platå,
 


Gift of the Day

Vackert eller vad?
tralala


Gossip Girl Allt och Lite till...

Den tredje boken ur Gossip Girl serien. Guud vad jag ääääälskar den. Den fastnar. Går inte att lägga ifrån sig. Fick den igår då, på julafton...låg och läste ända tills småtimmarna kom krypandes på klockan..( ehm whaat? ) Iallafall, Blair, en utav bokens huvudpersoner sade någonting som verkligen stämde. Måste bara säga att Blair är så himla lik mig själv. Men man skulle ju helst vilja vara Serena..

"Att tro på ödet är bara en dålig ursäkt för att låta saker hända istället för att se till så att saker händer."
   

GG

Gemma Ward buss..

OMG
...kan man alltid ta en tur med, iallafall i Japan...

Merry X-mas..fuckoes

Merry X-mas

Nu ska jag äta gröt och kolla på Ensam Hemma 1. Det är den bästa julfilmen som finns! Arrividerci..

Världens sämsta hund matte?

Tidningarna New York Dogs och Hollywood Dogs utser Britt-fitt till världens sämsta hundägare. Nu till "fenomenet", hur fan kan dessa människor veta att just hon är världens sämsta? Har de träffat alla världens hundägare eller?.. Sådana där patetiska typer vet jag inte ens varför jag ödslar tid på, var bara tvungen att skriva det..

tada

Maffia

Gör testet här

Jag fick  9 - 14 poäng: Det verkar som att du vet vad du snackar om. Snart är du en riktig wiseguy!

Moahahaha.

                 ffff

Honey & the moon

När man har tråkigt, så ritar man...

  

Suddenly I see


Men, har nu panik. Har inga pengar kvar till julklappar. Allt gick åt till 
Lancomes Hypnose set med en aftonväska, till mamma. Mycket mammigt glammigt. Shieet, vad ska jag göra? Hey, någon som vill råna en bank?


                                       

hadha

You're Pretty Good Looking..for a girl

Det var hundra år sedan jag var på bio. Änterligen ska jag gå på ....gissa...eh öh aj iih...Djävulen bär Prada. 


Visste ni föresten att jag bara besökt 3% av hela världen? Drygt 8 länder bara....
holyshit

Gemma Ward för Louis Vuitton

OMGSO

Jag kan inte ens beskriva med ord hur snygg Gemma är här...Bli inte förvånade om jag postar den igen bara för snygghetens skull :P

Come on fuckoes, let's go for a ride!

Jag stör mig på en sak som typ
alla modebloggare håller på med.

Den
här grejen. Att visa hela världen vad man har i sin handväska..eh?..okej..sen då? Ska du visa vad du har i kylskåpet också? Kanske Handsfacket i din bil eller? Det är lika intressant som att stå och kolla på när min katt slickar sig i röven. Tror du någon bryr sig?  Åh, titta filifjongbongbong hade en mobil i sin väääääksaaa...gud det har ju typ ingen? Och whatsaapp med att alla har tidningar i sin väska? Ingen jag känner går runt med en Elle i väskan. ( Om man inte nyss köpt den )Seriöst asså...
                     

May we never forget WTC

En film som bevisar att Amerika inte gett upp. Att de fortfarande står upp. En film som visar hur tappra passagerarna var på "Let's Roll". Bilden med poliserna som håller i flaggstången. Det är som ett tecken.. De borde göra den som en staty, och ställa den brevid ett par nya starka och byggnader som aldrig kommer att få så mycket som snuddas vid de där typerna. En hemsk men fin film, om World Trade Center 


Se DEN, du måste

Lastro dárgento


Igår hade vi lucia träning. Ingen av killarna kan sjunga. Eller ja, de är inga
"Hallelujah moments" iallafall...
Inte så många av tjejerna heller. Och de som tror de kan sjunga bränner på så in i helvete. Ingen annan. Man hör bara dom. Vackert. Jag säger inte att jag sjunger fint, men jag anpassar mig till alla andra. Dessutom skulle jag mer än gärna såga av piano-mannens fingrar. Han är allmänt irreterande. Vem tror han att han är? Jussi Björling? ( Eh..) Dessutom ska vi sjunga Sankta Lucia på italienska, och vi har inte ens fått se texten till den. Smart. Kunde vi inte bryta traditionerna med de röda facking bandet runt midjan och göra ett eget lucia? Typ bara vårt eget liksom. Vi kom in på att rappa en låt. Men de förslaget avslogs av några envisa traditionalister...

A black little dress

Gemma Wardb at Chanel spring 07

Om jag nu skulle skaffa mig en "LBD" så skulle det minnsan bli den här från Chanel

Back in the 80's

Skolans högstadium firar 25 år (*host* Mycket att fira över *host* )
Och om vi går tillbaks 25 år i tiden landar vi någonstans på 80-talet när
Michael Jackson tog sig för skrevet för första gången.

Så nu ska alltså alla elever ( oj vad många som kommer göra det ) klä ut sig till så man såg ut på 80-talet.
Det är ju den fulaste tids-eran i klädväg.
Hårband, jävla hår! och benvärmare.Eh? Oavsett om det skulle bli trendigt, jag skulle helldre dö än att visa mig sådär. ( okej kanske inte dö, men ni fattar ) Och nu så ska vi göra det. De kunde väl valt 60-tal som nu ändå har varit trendigt igen.  Då skulle jag defenitift varit klädd som Audrey Hepburn i Breakfast at Tiffany's. ( Inte för att jag har pengarna till budet för Givencghy klänningen som ändå såldes i förrgårr på auktion...)

Hm, maskeraden är imorgon så nu ska jag försöka hitta så många fula saker jag kan o knåpa ihop en riktigt bra outfit á la åttio tal så jag vinner den där fucking maskerad tävlingen!


H&M reklamen

Låten? Någon som vet vad den heter? Jag blir helt hypnotiserad, den är så cool


Update: Carla Bruni - Le Plus beau de Cartier ...God bless han som visste vad den hette <3

Helvetes jävla....

Okej. snart kommer jag inte kunna blogga mera för snart ligger min fuckade Lap top hackad i småbitar. Jävla cp dator.. kan inte ens spara ett mejl, har fått skriva om det 5 gånger för att den är helt vrickad.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sen till saken, Jag måste göra något åt mitt hår. Jag vill ha
Nicole Richies hårfärg. Nu!, eller i Januari kanske.. eller aldrig ...Gah, svårt. Jag har färgat mitt hår förut, minst lika mörkt. Så jag kan inte säga att jag inte vågar..men jag är osäker..det känns som jag precis blivit blondin igen..


Nu ska jag iallafall sova för jag är astrött. Nightey Nightey

Nicole Richie

Chanel laces

Tanya Dziahileva
Tanya Dziahileva backstage på Chanels höst/ vinter visning

Paint it your way

Målningar av Sasha Pivovarova i Vogue Paris oktober nummer. Läckert. Riktigt coola. Ballerinor i röda Balenciaga kjolar. Fina klänningar med volym. Det märks att hon inspirerats av alla doser av mode hon får om dagarna. Men hon gör om det till konst. Eller var det redan konst? Jag målade 2 små söta figurer under tittandet av Idol finalen . Jag vet inte vad de blev för lustiga brillor men men, tyck vad du vill!

  


Aramis, my sweet dog

Aramis