Come together.

Jag samlade ihop de absoluta favoriterna för säsongen. Gör det du med.
ajjaschloe??eburberyyyeyyekoppiabestof
Jag behöver inte tala om hur mycket jag vill ha de här plaggen.

Whoa

Okej, andas in, andas ut. PANIK. Jag åker till Mallorca på söndag, i en vecka. När vi kommer hem har vi blivit bjudna på min käre morbrors  "biopremiär". Problemet är att vi kommer inte hinna hem från flygplatsen innan vi åker till premiären. Det var ju trevligt att veta.
Hur fräsch är man efter ha suttit bland flera hundra olika människor på ett flygplan i flera timmar? Tillräckligt snygg för att gå en stockholmspremiär med the prince Carl Philip närvarande? Kaaaaaaaanske drottningen? Svar : Nej.
Och inte heller en som helst aning om vad man ska ha på sig?
H&M saved my bony ass.
En silvergrå A formad klänning för 398 kronor. Bild kommer...

Die Brat Die


Okej, om allt annat går åt helvete ( jobb & sådant) så blir jag yrkesmördare/hitman. Och den första på listan, som jag skulle knäppa gratis är den här bortskämda slynan. Håller ni inte med?

Och priset för dummaste blondinen går till.....
MacKenzie!!
 Här skämmer hon ut sig änne mer. (Oh no, My mobile dosent match my car )

Den höga midjan

jfjjfjff
Den lilla halvturbanen var söt, skorna och matchande nagellack. Men jeansen? Whoua! Höga midjan, inne eller ej, de är det sista på jorden jag skulle sätta på mig. Kanske skulle de gå om de var stuprörs modell. Men raka, nästan bootcut? Ew! Snälla Sofie, man behöver inte haka på alla trender.

Vogue Italia

ohyeahsashalaw
Ett nummer you may want to have. Jag tänker inte gå miste om dessa coola bilder från Vogue Italias April nummer på min favorit för stunden -Sasha Pivovarova

Inspiration: Outfit



Freja Beha Ericsen vift i en sk. Palestina sjal och skinnjacka, slappt och ursnyggt. Tror föresten att jag har en liknande väska som jag hittade långt in i mammas garderob.

Gemma Ward stannar till för en fotograf i ett coolt linne. Lägg märke till det roliga kruxet nertill.

Daria Werbowy visar sin stil i Vogues Mars nummer. Leopard baskern kommer från Top Shop och den bruna koftan från Pradas herravdelning. Gullinnet gjorde alltihop så mycket intressantare.


Hairy tale

blacklohanlilblonde
Lindsay har blivit blondin, fint fint fint.


 


House of Holland

domedaileywhambam

T-shirts som talar är tillbaka. Och House of Holland har gjort sig enormt populära med dessa färgstarka och roliga groupie-citat modellerna visade upp på podiumet i London. Jag skulle lugnt betala 399:- för en "Do me daily Christopher Bailey".
wardhuh?



Parkas

Skogsvandrar-Nisses gamla jacka syntes på Pradas höstvisning 2006. Och nu är den överallt. Och jag vill ha en.
Provade en isgrå variant  på nyöppnade Monki. Men den var en aning lång. Sen har vi ju Top Shop. Tänkte köpa en på nätet, men se vad kul. De kunde bara leverera till folk i UK. fuck.

Top Shop Dries van Noten See by Chloé