fashion goes..

prada
Om jag skulle byta ut
min lilla samsung till den här, heta platta, hypade fashionmobilen? Lätt!

Buy nothing until you buy Vogue

aggrreasas
Jag åkte in till stan en sväng för att köpa en födelsedagspresent till min kompis, och kom hem med det här till mig själv. Lyckat. Behövde ett par vårskor. Behövde något att läsa. Behövde defentivt inte någon miniklänning från Gina. Funderar på att lämna tilbaka den, det var S men den var väldigt...stor..Byt eller behåll?

Oscarsgalan

martinscorsese
Den behöver inte sändas i direktsändning för min del. Så varför inte visa den på en bättre tid, bättre kanal?
Anyway..väldigt vackra kreationer överallt. Men Monica Cruz och
Reese var  var snyggast.
 Nog prat om alla klänningar. Det är väl statyetten som är viktigast, eller? Att Martin Scorsese vann för bästa film gjorde min tråkiga måndag till inte så fullt lika tråkig.... Änterligen fick han sin Oscar!

Bästa Film: The Departed Bästa Regi: Martin Scorsese, The Departed.

Workout

ko
Jag måste verkligen börja träna igen. Jag gjorde ingenting 2006 (förutom att kuta upp och ner för rulltrapporna på H&M) Min kondis är ju...Ja ni kan ju tänka er..Så kom tennis up på tavlan igen, jag spelade när jag var runt 10-11. Och det var faktiskt kul. Vi har en tennisbana att gå till,typ 10 meter från mitt hus.Pappa säger att jag kan använda den.
- Okej, säger jag. Men hur hade du tänkt att jag skulle kunna spela när det ligger 3 dm tjock snö över hela jävla stället?
Då kom mamma in i samtalet och föreslog en privat tränare. Wei! Bara det inte är någon
boring gubbe. Det måste ju vara en heting, eller hur? haha

fresch mother.pip


Hmhmashashash
Behati Prinsloo backstage på Burberry Prorsum fall 07 och Ashley.
Jag vill inte alls se ut så här idag när jag ska på bio allt, inte alls..

Why can't I have Everything?

ohjey

Antingen eller, det är ju typikst. Antingen shoppar jag loss med de 4000:- jag med blod, svett och kanske lite tårar samlat ihop, på Top Shop, Scorett och Asos. Eller så går jag raka vägen till Birger Jarls gatan 17A och inhandlar en Speedy 30 från Louis Vuitton..Åh, hjälp mig med detta dilemma. En garderob fullproppad med kortvariga trender, (som skulle passa perfekt på språkresan till Malta) eller en tidlös liten Speedy som jag drömt om i åratal? Om jag inte får hjälp snart så skänker jag bort rubbet och tar in på något hem...

A man with a plan

Jag kan inte sluta tjuvkika på höstens trender. Nicke nyfiken någon?...Iallafall, dagens lilla besök blev hos Burberry Prorsum. Det var en riktigt ball visning. Mörkt, mörkt,mörkt. Grått, svart, grått, svart-.Lovley. Siden, svartlackglänsande hansdkar upp till armbågarna, stickade, nytänkande toppar ( whatever that means), stora dunjackor,  prassliga parkas och ett stort brett moccaskärp i midjan på de gråa tenchcoatsen.

"It's the same Burberry girl. She's just rocking a bit more," said Christopher
Bailey, the man with the plan.


tha favourites

Stam á la Miu Miu

stmalamiumiu

Jessica Stam gör ett grymt repotage i Vogue's Februari nummer. Siden blus, siden byxa siden skor. Försök hitta en skööönare outfit.

Five Criminals. One Line Up. No Coincidence.



-Hand me fuckin keys you cocksucka what tha fuck 
Haha, jag bara måste ge er ett litet smakprov på en utav världens bästa filmer. The Usual Suspects
Benicio Del Toro#3 är helt jälva klockren

The what?

Är jad den enda "bloggare" som inte sett The Holiday?
Absolut inte min typ av film. Tacka vet jag Departed, Darling.
slap

Swing it, sing it and bling it home!

hhghstle
Lily Coletrentini
Gemma Ward har blivit lite av en stilikon. Älskar hennes små koftor, halsdukar, klänningar och toppar.
Lily Cole likaså...
Och sist men absolut inte minst, Caroline Trentini.Har prickat in precis allt.
bayswatern är gudomlig!

The höst

Inte för att jag längtar eller så, men nu mitt i denna vårhysteri är det kul att ta sig en smygtitt på vad hösten har att ge, eller iallafall Michael Kors ,Anna sui och Marc Jacobs.

Marc by Marc Jacobs
Ett tag blev jag faktiskt
rädd att Marc förändrats, han klippte ju trots allt av håret, skippade glasögonen och bytte ut skjortan och kashmir-pullovern mot tajta bomull t-shirts. Och sen kom en läskig kollektion ( som var väldigt vacker iofrs, men som är långt ifrån "jag") med hattar och långa kjolar och kappor. Jag trodde den härliga "grunge"  tiden var över. Men så kommer dagen med stort d. Hans andra linje Marc by Marc Jacobs söta lilla visning hölls i London igår. Modellerna visade upp lager på lager på ett lite nyare, och fräschare sätt. Ursöta babydoll klänningar med volanger, . Stora som små. Oversize tweed byxor med hög midja, kappor och gråa och svarta stockings innanför dessa "hiking boots" med platå. Supercute.


Michael Kors
Även Michael lägger upp hösten med dubbla lager. Det lilla skärpet i midjan, leopard mönstrade trenchcoates, gråa tweed anoraker, och päls. En utav hans favoriter syntes på de flestas huvuden. Men det som är det läckraste är de kleinblåa och illgula färger som bryter kontrasterna helt.


Anna Sui
Fantastiska mönster tar form av magnifika klänningar. Silver skimrande strumpbyxor, Svarta silkes anoraker, spetsiga partyklänningar och dova pasteller. Det känns som hon ger oss de gamla farmorskläderna, smyckena tillbaka. Och det är tusen gånger snyggare.

Filip & Fredrik


skratta ihjäl mig

Filip & Fredrik


Jag skulle kunna sitta en hel dag ägnad åt
You Tube, särskilt när sådana här guldkorn dyker upp.

The Jacket

Jag har länge letat efter en snygg och bekväm skinnjacka. H&M hade jättefina men som vanligt när man ska köpa är det slut. Modellen Snejana Onopka verkar gilla skinnjackor (och som för övrigt klär sig vääldigt snyggt) hon med och här är tre superläckra, jag inte skulle tacka nej till.
mamama

Look to the Future

Är det C-RPO som struttar ut på catwalken? Nej det är ju  Raquel Zimmermann. Modevärldens alla hörn och kanter har antagit sig en ny utmaning -framtiden. Men, bara för att tiden läser 2029 tror jag inte att vi människor ska behöva gå runt i radiostyrdaklänningar och hattar eller toppar i plexiglas bollar. Science Fiction i all ära, men vem vill vara en levande robot?


Hussein Chalayan, D&G, Versace, Balenciaga, C-PRO

Dior Dior

gemmadior
Snygg produkt, snygg modell, snygg annons. Dior gick nog med en rätt stor vinst här..

The Departed

The Departed är Martin Scorsese's återkomst till ( yes yes yes!) maffiagenren.
Det är en cool, skön och mycket välspelad film med flera mycket humoristiska inslag Ordet fuck nämns så mycket som 237 under hela filmen, det är 1,6 gånger / minut. En bra kopia från orginalet Infernal Affairs. Mycket bra. Skådespelet är i toppklass. Jack Nicholson tar över som maffiabossen Frank Costello. Och DiCaprio som jag inte alls varit så förtjust i är grymt bra. Om Martin Scorsese får en Oscar nu, så var det fan på tiden
öööödepartedd

Happy Valentine

hghg

Louis Vuitton har knåpat ihop något alledes utomordentligt söt kollektion till Februaris fjortonde dag.

All you need is..Gucci

gucciiee
Frida Gianninis Gucci blir bara bättre och bättre. Vårkollektionen är som en film. Den blir bättre och bättre desto mer man ser den. Mönstrena och färgerna är fantasiska. Att ha hämtat inspirationer från ett sent 60-tal var det bästa man kan göra i år.

Inspiration för dagar med hjärnsläpp



Kate Moss med som vanligt grymt cool ut i flats ,kort kort och med Chanels plastbag över axeln.
Lily Donaldson slappar lite på en annars fullbokad dag..

Money

bo yeah
Om jag så hade råd med
Louis Vuittons sjukt coola lackplatåer, Burberrys vävda silverskatt och Jill Stuarts randiga miniklänning skulle jag absolut gått klädd så här idag.

Most Wanted

new york
Jag antog
Lolitas utmaning.
Det här vill jag verkligen ha i vår.  Ursöt miniklänning  från Asos.com Silverpaljettklädda "converse" från Bruuns Bazaar och sist men inte minst, strosa runt med hela paketet i NY. Vad är härligare än en vår i New York?

Bio Bio Bio Bio

Gah.. Det är svårt att bestämma sig. 
Mästaren
Martin Scorsese's (änterligen) gangsterdrama The Departed , eller några tårögda timmar med den där greken och Michael Nyquist, Skratt i överflöd åt "Little Miss Sunshine" Eller ännu mer skratt åt galningen Borat? Någon som har några visa råd?
Chloéee