So long..

ftg
Änterligen åker man med kusinen på språkresa till Malta. Vi ska lära oss bättre engelska, shoppa, bada och sola. Låter himla trevligt. Och det ska hållas på i tre långa härliga veckor. När jag kommer hem kanske jag tar upp bloggen igen..liksom, posta dagens outfits m.m eller så skiter jag i det..nu ska jag packa...
So long retards!

Dagens bild

hmk
Jag älskar bilder på städer i svartvitt, alla fönster, balkonger, trappor m.m. Att Mary Kate satt där och myste var väl bara en bonus antar jag. Bilden kommer från Vogue Italia.

stockholm VS uppsala

fffbag

Gissa vart vi Uppsala bor måste ta vägen om vi vill ha en snygg väska? -Stockholm. Thats right. Fuckade lilla Uppsala har inte förstått grejen med Topshop, Zara, Oasis m.m Sen finns det ju NK och de andra mer exklusiva butikerna. Och de som "bestämmer" var butikerna ska slå upp dörrarna tänker antagligen " men Uppsala borna kan ju bara ta tåget in till Sthlm, de ligger ju så näära" Jo precis. Men om topshop öppnar i Skellefteå kan de väl finnas ett i Sveriges, iallafall f j ä r d e största stad? (Jag är glad att jag inte bor i Skellefteå)
Iallafall, det blev ingen Burberry på NK för 11 000, Jag valde det billiga alternativet. Topshop. Och den
här söta, vita, (mer ben-vit i verkligheten) väskan fick följa med på tåget hem.

Lily Cole

LC
Bjuder på en mycket cool Lily Cole.Bilden kommer ursprungligen från Elle.

Thank god for copys..

ldprada

Och då menar jag inte i väskväg, de kan man vara utan. Men plagg som nästan är snyggare än orginalet skulle jag inte tacka nej till. Topshop är bra på att göra snygga look a likes, eller vad säger ni? Minikjolen har kanske inte den samma livslånga kvalité men men. Det blir nog en sväng till Topshop imorgon..

Bal.12/6.

lo
Jo, jag slutade skolan för ett tag sedan, balen var dagen innan. Rätt kul, alla var så fina. Men irreterande mycket pengar för en klänning jag kom att använda one single fucking time. Det blev ingen
Chanel camille dress, tyvärr..och att sy en "likadan" skulle ta mig trettio år. Den första "balklännings affären" jag besökte hittade jag den här lila pluffspuffen, jag åkte inte runt i halva Stockholm och letade...jag orkade inte. Det var ju bara bal..

Marsmallow Electro


hg095
Jag kastade mig över Lancômes nya Juicy Tubes. Nummer 95, Marsmallow Electro fick följa med mig hem. Tror att sammarbetet med Julie Verhoeven kommer sälja som smör, nej...Kates Topshop kollektion!..Bilden på mina "oh så snygga" läppar kanske jag slipper kommentera...eerhrrm.

Elsa Hosk på Stureplan.

ohlala
Min svenska favoritmodell, som delar samma födelsedag, var helt jäkla supersöt på Stureplans realese party. Tycker omslaget med studdentmösan var jättesnyggt!
Dags att köpa : Svart kjol, vit T-shirt. Nu ska jag bada, Ciao!

Dagens önskeoutfit.

ty
Mary Kate ser allmänt cool ut i vårens Chanel platåer i plast. De är vädigt häftiga och annorlunda. Sen älskar jag den där röda Louis Vuitton skalen, den gör verkligen hela outfiten! Idag skulle nog outfiten vara på tok för varm, men man får väl hoppa över strumpbyxorna..

Red details

serf
Mycket snyggt på bara en bild. Gemma Ward och Caroline på 212 fundraiser of Darna. Ett välgörenhets partaj i New York. Grymt snyggt klädda, Och faen vad snygg Carolines röda coffer bag är.
bent 
Något som inte var lika snyggt var Gemmas nya boyfriend....
Benoît Poher, franska bandet Kyo's sångare. Det ryktades ju att Gemma och han dejtade och..ja, här är bevisen. Men usch nej, I dont like.

Tre veckor i juni

bra
Jag behöver upptadera mig lite innan språkresan till Malta. En ny väska är jag i stort behov av. Den här Miu Miu väskan är ju rätt omöjlig just nu eftersom den kostar 9000. Men man alltid leta reda på någon liknande. Och herregud vad jag älskar flats. De här sandalern från Zara skulle passa perfekt till en söt miniklänning. Och ett par snygga armband skulle inte heller skada. De här kommer från Chanel. Har letat lite i olika affärer och provat liknande modeller och typ alla var för stora och skulle glida av hur lätt som helst, whats up with that? Och de går ju inte precis att justera..

Vilken inspirations källa.

sumash
Ashley Olsen

Minimarket

Minimarket räddar hösten..
Nej, glöm den där blommiga korta jackan, den här jackan is the alltime shit!. Urläcker design, perfekt längd och färg. Jag är en sucker för grått. Minimarket, har gjort den igen, och igen och igen..

Gossip Girl cast.

cast
Från Vänster: Blair, Dan, Serenas mamma, Chuck, Jenny, Rufus Humphrey, Nate och Serena.

Åh nej åh nej, vad har Josh Schwartz gjort med alla underbara karaktärer i Gossip Girl?! Kolla på Nate! Blä vilken fuling.Han skulle ju vara råsnygg. Och Daniel Humphrey? Han ska ju ha värsta emo-frillan, inte snagg. Gaah! Eller Jenny? Var är de bigga boobsen? Haha, och är det någon mer än jag som tycker hon ser ut som en blond Willa Holland? Den enda som var något okej var Blair. Inte alls som jag tänkt mig henne men men.. och Serena?. Näej, jag tänker mig Serena som den där tjejen i Chanels Le Rogue annonser. okej, lite oskyldigare kanske....
Men..jag kommer nog gilla serien ändå! Jag hoppas verkligen att den når upp iallafall nästan lika bra som boken...jag menar man ser ju hur Danivci Koden och Djävulen bär Prada blev.... Vad tycker du om castingen för den blivande serien?