Tillbaka-.-.-.-.-.-.)

Oj, det känns som hundra år sedan jag bloggade sist. Kom knappt ihåg mitt lösenord. På Malta har det varit underbart, okej EF språkresor var absolut sämst. ÅK ALDRIG  EF ELLER STS. De är helt fuckade allihop....Iallafall, resan innehöll mycket shopping i Sliema och Valetta, sol ( waay to hot!) bad (waay to salt!), och mååånga malteser och fransmän. herregud, en dag när vi satt vid ett café och skrev vykort längs vägen stannade en bil med två killar i, den ena börjar fråga oss var vi kommer ifrån och den andra tar upp kameran och tar kort ( ehh? normalt..) Andra har tutat vilt och ja..sådär som sk kosskillar är..errhm., det är iallafall mycket annorlunda från alla svenskar haha.. Världfamiljen var urgullig och det var ett hemskt tår-kalas innan vi bar iväg till flygplatsen. Och tro det eller ej, jag har saknat sverige. Tänk er, hur faen kan man sakna ett så trist o grått o mesigt land som sverige?..När det är 50 grader i solen och bara världens saltaste hav som man får kalsupar av, att svalka sig i, så vill man hem. Jag har läääääääängtat efter Jeans!


1.Golden Bay - vid klipporna där borta spelades filmen Troja in..cooooolt va!? ( Gladiator filmade vissa scener på Malta också..)

2.En annan strand, som var stängd den här dagen..de höll på att fylla på sand eller nått..

3.Huvudstaden Valetta. cplång gata...jag och F shoppade..nagelmanikyr grejs..hmm...?
4.Klippa på Gozo. Pretty cool.

 När jag och F hade varit där en stund och tagit kort gick vi tillbaka till EF bussen, men den hade åkt ifrån oss..ja som sagt, var fem minuter försenad, ledaren hade inte en tanke på att ringa..jävla cp EF. (Gozo är en ö brevid malta, bara massa pensionärer som bor där..)

5.Ja..en störd bild på oss på en buss..

6.Sonen i världfamljen, stort fan av Milan, yay! Forza Milaaaan. Skär glatt upp tårta på sin konfirmations dag. Yepp, de är katoliker och om man gifter sig kan man aldrig skilja sig Hurray!!....not.

7.En söt gubbe i Valletta.. ( hej jag heter Johanna och är störd...)

8.En urgullig restaurang på Gozo, som låg innanför en labyrint av massa öde hus, scary..

9.Det klara salta havet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback