Stiligast i Världen?

Så nu var det dags igen, den amerikanska veckotidningen People har utsett de som är bäst klädda - i världen. Och det känns ju så konstigt att det bara är amerikaner på listan ( förutom fröken Moss) när det är en Amerikansk tidning..suck, amerikaner och deras stolthet :P

Här är listan på kvinnorna, orkar inte lista upp männen. Det får bli en annan gång.

1.
Jennifer Aniston
Tycker inte hon klär sig nått speciellt, men absolut inte fult. Vill va lite diskret och det går visst hem hos amerikanare.
2. Halle Berry
Okej. andas ut, andas in. Vad menar ni med HALLE BERRY!? gah. Visst är hon snygg, men inget sinne för stil, nej nej och åter NEJ!
3. Jessica Alba
Men herregud! Ja i och för sig kan hon vara riktigt snygg på röda mattan, men i vanliga livet? Har skärpt till sig som Paris, men hör inte hemma här..
4. Beyoncé
Ursäkta mitt språk men - fy faan. Beyoncé? Kan vara rätt snygg till fest. Men fult klädd på scen och fult privat. Skäms People! Ännu ett amerikansk stolthet fall. Suck.
5. Eva Longoria
What? Platsar hon verkligen som bäst klädd? Nja,,tveksamt. I och för sig är det inget större fel på henne men jag ärinte riktigt nöjd med placeringen..
6. Charlize Theron
Borde placerats över Alba,Longoria och rubbet. Här har vi en som kan!
7. Kate Moss
Ja här har vi henne, änterligen. Det är ett rent skämt att hon hamnade så långt ner.
8. Christina Aguilera
Ja, Hon har ju sina dagar. Men nu tycker jag hon borde droppa platina krullet!
9.Jessica Simpson
Vad är det som är så speciellt med henne?
10. Kate Hudson
Lite Hippie till vardags, lite glam till fest. Hon klär sig väl ok men är ingen stilikon.


Jag dissar listan totalt! Helt fel personer, förutom Charlize och Kate Moss och  Ush People, vet inte om ni kan bättre men försök iallafall!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback